Het is zover...

Ons vechtertje Lou is geboren!

donderdag 27 januari 2011

Mama is terug thuis...

Op de kop een maand heeft Bene in het ziekenhuis gelegen. Noah en Vic waren dan vandaag ook dolgelukkig dat hun lieve mama terug thuis was. En ook de papa was heel blij natuurlijk. Het waren soms hele leuke momenten met alleen de 3 mannen thuis. Maar er ontbrak toch altijd dat sprankeltje Bene. Denk dat de kids de brute papa wel even moe zijn nu en de tedere mama heel erg gaan koesteren. ;-)) Alhoewel onze Vic vandaag toch meerdere keren spontaan met zijne papa kwam knuffelen dus zo slecht zal het toch niet geweest zijn. Hihi.
Mama heeft nu nog even tijd om terug te oefenen om 3 mannen de baas te kunnen zodat ze terug een experte is op het moment de 4de man Lou ons gaat komen vervoegen binnen een aantal weken.

Het was wel een vreemd gevoel om Lou achter te laten in het ziekenhuis. Zeker voor de mama nog moeilijker. Gelukkig wonen we heel kortbij en kunnen we toch vaak op bezoek bij ons klein vechtertje.

Lou zelf is nog steeds stabiel. Ademt nog alleen. Spijsvertering is nog niet op gang maar elke dag opnieuw blijven ze dat stimuleren en met tijd zal dat wel komen.

3 opmerkingen:

  1. Welkom terug thuis aan Béné!
    Ik blijf elke dag alles lezen, dus -als ge daar zin in hebt, tenminste- dan moogt ge ons blijven op de hoogte houden van hoe het met Lou gaat.
    Ik bel nog wel x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind het prachtig hoe jullie de tijd en energie vinden om ons op de hoogte te houden van het leven met Lou, Vic & Noah! Leuk dat we alles zo kunnen meevolgen!
    Jullie doen dat geweldig samen!

    BeantwoordenVerwijderen